Fashion&Beauty

Ragyogd túl Rihannát - Ezekben a fesztiválszettekben sikerülni fog

A héten startol 2016 talán egyik legjobban várt fesztiválja, a Sziget. Számtalan minőségi előadónak ad otthont idén is a rendezvény, de ami még izgalmasabb, hogy olyan színes közönséget vonz, ami a divatimádóknak igazi kánaán. Te már tudod, mit veszel fel az idei Szigetre? Ha nem, most mutatunk három szettet, amiben egészen biztosan stílusos és menő leszel.

Ragyogj!

Ki mondta, hogy egy királylányos, flitteres ruhát csak egy elegáns partiban viselhetsz? A legújabb trendek szerint egy ilyen fazonú ruhát egy basic pólóra húzva is viselhetsz, így megjelenésed friss, ultramodern és nem utolsó sorban igazi fesztiválos hangulatú lesz.

Kell a felhajtás

Arról már beszámoltunk, hogy melyek a legmenőbb fesztiváltrendek idén. Ezeket az irányzatokat viselve megjelenésed felejthetetlen és nagyvilági lesz, arról nem is beszélve, hogy a pasik biztosan kiszúrnak majd egy-egy feltűnő ruhadarabban.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!