Ez történik, ha szemránckrémet teszel az ajkaidra

Ha egy dolgot megtanultunk már az idők során a rengeteg beauty bloggertől és sztársminkestől, akkor az ez: mindennek van valami rejtett, mágikus extra funkciója. Láttuk már például, mi történik, ha Nutellát teszünk a hajunkra, most kiderül, mi lesz, ha a szemránckrémet a változatosság kedvéért a szánkra kenjük.

A sminkesek trükkje

A divatvilág legnagyobb sminkeseinek rengeteg vicces trükk van a fegyvertárában: például a szájfénnyel csillogóvá varázsolják az orcát, szemceruzával kitöltik a szemöldököt vagy szemhéjpúderrel színezik az ajkakat. Most arra is fény derült, vajon mi történik, ha szemránckrémet teszünk a szánkra.

Nincs is olyan nagy különbség az ajkak és a szemkörnyék bőre között, mindkettő nagyon érzékeny terület, ezért az arcunk többi részénél kicsit gyengédebb ápolást igényel. Ráadásul ezek azok a pontok az arcunkon, ahol a legelőször ráncosodunk. Plusz mivel a szemkörnyékápolót leginkább a szemed környékén használod (micsoda meglepetés), tehát könnyen a szemedbe juthat, így sokkal nagyobb teszteknek vetik alá, hogy biztosan ne legyenek károsak.

Lapozz, és kiderül, mi történik, ha néhány hétig az ajkaid környékén használod a szemkrémed!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!