Rá sem ismerni Camila Cabellora: Az énekesnő új frizurájával készen áll a nagy visszatérésre

Hollywood komolyan veszi az "új év, új haj" kifejezést. Még csak február van, de már rengeteg frizuraváltással találkoztunk idén, köztük Jennifer Lopez elegáns mini bobjával, Zendaya új mikrofrufrujával vagy Eva Longoria shag frizurájával. De a legújabb lehet a legmegdöbbentőbb: Camila Cabello platinaszőke hajjal és tompa frufruval sokkolta a rajongóit az Instagramon.

Micsoda átalakulás!

Az énekesnő letörölte minden eddigi bejegyzését az Instagramról, és egy új rövid videót tett közzé "it's time >:)" azaz "Itt az idő!" felirattal, alatta egy kis részlettel az új dalából. Camila a videóban magát kamerázza, egy egyszerű fehér pólót, bőrnadrágot és ragyogó sminket visel. Természetesen minden szem az új frizurájára szegeződött, ugyanis fekete hajzuhatagát platinaszőkére cserélte, ráadásul egy tompa frufrut is vágatott hozzá. Az átalakulás a híres sztárfodrásznak, Nikki Lee-nek köszönhető. Kattints a galériára és nézd meg Camila új bomba külsejét!

A fodrásza elárulta, hogy Camila egy nagy pillanatot szeretett volna 2024-ben, és mi lenne nagyobb pillanat annál, hogy platinaszőkévé váljon, hozzátéve, hogy ezt az árnyalatot Cabello még sosem próbálta. Az énekesnővel megbeszélték, hogy a lehető legegészségesebb módon fognak a sötét hajából szőkét varázsolni, és kiderült, hogy 3 festésbe telt, mire elérték a kívánt színt.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf forrás: Byrdie

Camila Cabello nem szégyenlősködött: a kubai-mexikói származású egzotikus díva megmutatta minden báját 67 millió követőjének.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.