Fashion&Beauty

Erre a táskára esküszik most Jennifer Lopez, meg szinte az összes nő a világon

A legnagyobb trendeket sokszor a kedvenc sztárjaink sorakoztatják fel. Jennifer Lopez pedig szinte rendszeresen előrukkol egy olyan összeállításokkal, amelyeket bármelyik nő szívesen elfogadna.

A párnatáska ismét hódít

2019-ben óriási trend volt a párnatáska, ám nem sokáig tudtuk viselni, mivel a pandémia során a korlátozások nem engedték. Viszont hatalmas szerencse, hogy három évvel később is ugyanolyan népszerűek, és Jennifer Lopez pedig be is mutatott egy ilyen darabot. Az ő kedvence egy Coach táska, amely közel 400 dollár, de ez nem is lényeges, hiszen maga a stílusa a legfontosabb. Ezek a párna-, vagy pufitáskák tényleg nagyon trendinek számítanak, hiszen nemcsak elképesztően puhák, de bármilyen szettel kombinálhatók. Az üzletekben most újra kaphatók ezek a darabok, így biztosan te is megtalálod azt a színt, méretet és fazont ami számodra megfelelő.

Jennifer Lopez is imádja ezt a táskát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...