Fashion&Beauty

Nincs szüksége szépészeti beavatkozásokra: ez a néhány pofonegyszerű trükk Penélope Cruz tökéletes bőrének titka

Vitathatatlan, hogy Penélope Cruz megnyerte a genetikai lottót, hiszen közel az ötvenhez is bámulatosan néz ki, azonban saját tudatosságának is köszönheti, hogy még mindig ragyogó a bőre.

Nem ismer tréfát, ha a szépségéről van szó

Penélope Cruz azóta szépségikon, hogy évtizedekkel ezelőtt berobbant a köztudatba, arra pedig külön büszke lehet, hogy 49 esztendősen pont olyan remekül néz ki, mint fiatal korában. Mindezt ráadásul nem esztétikai beavatkozásokkal vagy plasztikai műtétekkel érte el, hanem azzal, hogy mindig is tudatosan táplálkozott, odafigyelt a rendszeres testmozgásra és kiemelt figyelmet fordított a bőrápolásra. A magas hatóanyag tartalmú, kiváló összetevőkkel rendelkező kozmetikai termékek mellett az életmódja is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy makulátlan az arcbőre, ráadásul néhány apró ránctól eltekintve még mindig rugalmas, üde és fiatalos. De hogy mi az Oscar-díjas színésznő titka? Galériánkban kiderül!

Sokszor nehéz ellenállni egy finom süteménynek vagy a kedvenc csokoládénknak, azonban megéri erősnek maradni, ugyanis a csökkentett cukorfogyasztás nagyon jó hatással van a bőr állapotára. Penélope Cruz erre már évekkel ezelőtt rájött, és mind a mai napig kerüli azokat az ételeket, melyek árthatnak a szépségének.
Kattints a további képekért!

Penélope Cruz megnyerte a genetikai lottóötöst, ezen nincs mit vitatni. De azt tudtad, hogy az Oscar-díjas színésznőnek van egy húga, aki pontosan olyan kortalan szépség, mint a világhírű testvére?

Leadfotó: Andreas Rentz/Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.