Pásztor Anna a cipők terén is igazi kaméleon

A tavaly tíz éves jubileumát ünneplő Anna & The Barbies zenekar frontasszonya, Pásztor Anna híres a nem mindennapi ruha-, smink- és hajkölteményeiről. A TV2-n futó Rising Star zsűritagjaként is hétről-hétre egyre szenzációsabb szettekben láthatjuk az énekesnőt, akit most stílusról és cipőkről faggattuk.

Milyen színű és fazonú lábbeliket viselsz előszeretettel a hétköznapokon?

A praktikus, rohangálós darabokat részesítem előnyben, így általában bakancsot vagy tornacipőt húzok a lábamra. Színek terén a fekete, a piros és a barna árnyalatai jellemzőek a hétköznapi cipőimre.

Történt már olyan, hogy megtetszett egy darab és annak ellenére is megvásároltad, hogy itt - ott nyomott, vagy a kényelem mindig fontosabb, mint a külcsín?

Kényelmetlen és elviselhetetlenül kényelmetlen között óriási a különbség. Ha már az első próbánál érezni, hogy kizárt, hogy fél óránál többet el lehessen tölteni az adott cipőben, akkor bármennyire is tetszik, marad a boltban. A színpadi csizmáim sem nevezhetőek a legkomfortosabb viseletnek, hisz van közöttük olyan is, ami tizenhét centiméteres sarokkal rendelkezik, de egy-két órát tökéletesen el lehet tölteni bennük.

Ezek az extravagáns és egyedi, combig érő darabok a védjegyeddé is váltak. Miért ez a fazon lett a favoritod?

Egy lakk bokacsizma nagyon buja kiegészítő, tele szexualitással. Az első darabbal egy kedves barátom ajándékozott meg, és egyből éreztem, hogy ez a stílus tökéletesen kiegészít engem. Egy ilyen modell mellé bármilyen őrült, szakadt, punk ruhát felhúzhatok és összességében mégis nőies marad a végeredmény.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!