Fashion&Beauty

Erre a táskára esküszik most Jennifer Lopez, meg szinte az összes nő a világon

A legnagyobb trendeket sokszor a kedvenc sztárjaink sorakoztatják fel. Jennifer Lopez pedig szinte rendszeresen előrukkol egy olyan összeállítással, amit bármelyik nő szívesen elfogadna.

A párnatáska ismét hódít

2019-ben óriási trend volt a párnatáska, ám nem sokáig tudtuk viselni, mivel a pandémia során a korlátozások nem engedték. Viszont hatalmas szerencse, hogy három évvel később is ugyanolyan népszerűek, és Jennifer Lopez nemrégiben bemutatta a Coach legújabb termékét: a Pillow Madison válltáskát. Ez a darab közel 400 dollár, de ez nem is lényeges, hiszen maga a stílusa a legfontosabb. Ezek a párna-, vagy pufitáskák tényleg nagyon trendinek számítanak, hiszen nemcsak elképesztően puhák, de bármilyen szettel kombinálhatók. Az üzletekben most újra kaphatók ezek a darabok, így biztosan te is megtalálod azt a színt, méretet és fazont ami számodra megfelelő.

Jennifer Lopez is imádja ezt a táskát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.