Fashion&Beauty

Ezt a hibát te is elköveted, mikor parfümöt használsz, szörnyű következményei lehetnek: Így tudod elkerülni a bajt

Szinte fogadni mernénk, hogy te is gyakran fújod a hajadra a parfümöt, hogy még jobb, vadítóbb, finomabb illatot kölcsönözz magadnak. De vajon ez jó ötlet? Itt a válasz!

Gondold át, mielőtt megteszed!

Mindannyian szeretjük, ha a hajunknak jó illata van, és ha találtál egy illatot, amit nagyon szeretsz, valószínűleg kísértésbe esel, hogy a hosszabb ideig tartó illat érdekében a hajadba fújd. De lehet-e parfümöt fújni a hajadba anélkül, hogy károsítanád, vagy jobb, ha maradsz a bőrödnél? Sajnos, bár a haj rendkívül porózus, és remekül megtartja az illatokat, ugyanakkor hajlamos a károsodásra és a kiszáradásra is. Sok parfüm alkoholalapú, ami azt jelenti, hogy ha közvetlenül a hajadra permetezed őket, az erősen száríthatja a hajszálaidat. Emellett a haj és a fejbőr az élesztőgombák, az elhalt hámsejtek és a baktériumok táptalaja, szóval nem mindegy, mit kenünk, fújunk rá. Kattints a galériába és tudd meg, mit tehetsz, hogy két hajmosás között is illatozó maradjon a hajkoronád!

Fújd a hajkefédre! Ha a kedvenc parfümödet a hajkefédre fújod, mielőtt átfésülnéd vele a hajad, az egy nagyszerű módja annak, hogy illatot adj a fürtjeidnek. A keletkező illat könnyű és friss lesz, nulla károsodást okozva.
Kattints a további képekért!

Forrás: Feelingsexy Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!