Fashion&Beauty

Ezt a frizurát kérd a fodrászodtól, ha őszül a hajad: egyszerűen imádni fogod

Ezt a frizuratrendet mindenképpen próbáld ki, ha ki szeretnéd hozni a maximumot az ősz hajból. Nekünk már most a kedvencünk!

Nem fedi el teljesen az ősz tincseket

Kezdjük azzal, hogy semmi gond nincsen az ősz hajjal. Sőt, kifejezetten stílusos tud lenni, gondoljunk csak például Andie MacDowellre, Helen Mirrenre vagy Jane Fondára, akik büszkén felvállalják az ősz tincseiket. Őszülni előbb-utóbb mindenki fog, éppen emiatt nem is érdemes bánkódni miatta. Sőt, rengeteg fiatal szándékosan őszre festeti a haját, ugyanis az elmúlt években egy igazi trendszínnek számított. Amit azonban megtehetsz, az az, hogy kihozod a maximumot ebből a frizurából. Ez a festési technika nem takarja el az ősz hajszálakat, helyette azonban feldobja a frizurádat. Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker és Jennifer Aniston is él ezzel a trenddel, amely során a hajtöveket és egyes tincseket festenek csak be a fodrászok, meghagyva ezzel a hamvas hatást.

Mutatjuk is, mely sztárok vállalták be ezt a stílust:

Gwyneth Patrow
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.