A tél legmenőbb szőrmés darabjai - Egytől egyig imádnivalók

A 2015-ös téli trendek legkülönlegesebb és legtrendibb darabjai a szőrös szettek. Legyen szó kabátról, mellényről, sálról vagy táskáról, mindegyikből találhatunk magunknak szuper, szőrmével díszített változatokat. Mutatjuk is a legjobbakat árakkal és lelőhelyekkel!

Kabát

Idén minden színben és fazonban pompáznak az üzletekben a szőrmekabátok, így mindenki kedve szerint válogathat. Sőt, az is szinte biztos, hogy nincs olyan nő, aki ne szeretne bele egy-egy darabba. Ezek ugyanis nemcsak, hogy sikkesek és nagyon feldobják az összes szettet, hanem még rendkívül melegek is, ami a tél közeledtével nem éppen lényegtelen szempont. Mivel a szőrme már önmagában is eléggé figyelemfelkeltő, kerüljük a túl színes darabokat, és maradjunk inkább az ízléses kombinációknál, vagy a barnánál és az örök feketénél.

Mellény

Ha a szőrmés kabátokat nem vállaljuk be, akkor szerezzünk be egy ilyen mellényt. Nagyon jól mutatnak az egyszínű outfitekhez, de a monokróm szettekhez is kiválóan illenek. Ráadásul sokkal kevésbé fogunk fázni bennük, mint egy vékony kardigánnak. A derékon övvel kiegészített darabok pedig még az karcsúsítanak is, ami a vastag anyagoknál nagyon hasznos tud lenni.

Fotók: ffdivat.com, hm.com, bershka.com, stradivarius.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!