Fashion&Beauty

Minden szettet feldobnak ezek a nyári kalapok - rajonganak érte a stílusos nők

A kánikula beköszöntével egyre több olyan fejfedőt látni a boltok polcain, melyek nemcsak stílusosak, hanem a a nap elől védenek minket és hűsen tartják a fejünket. Szerencsére rengeteg fazon és forma közül lehet választani, melyek közül a legjobbakat mi is megmutatjuk nektek!

A nyári kalapok minden szettet stílusobbá tesznek

A kalapok azon kevés kiegészítők közé tartoznak, melyek nemcsak esztétikai, hanem praktikai funkciót is betöltenek - a nyári meleg időben pedig különösen érdemes használni őket. A nagy karimájú, szellős, jól levegőző nyári kalapok tökéletes viseletnek bizonyulnak a kánikulában, hiszen egyszerre védenek a nap káros sugarai ellen és hűsen tartják a fejünket - ráadásul ugyanolyan remekül mutatnak egy virágmintás nyári ruhával, mint egy rusztikus stílusú felsővel viselve. Szerencsére Magyarországon is egyre több helyen kaphatók stílusos nyári kalapok, melyeket már mindenféle árkategóriában, színben és fazonban is meg lehet találni: ezek közül válogattuk most ki nektek a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva érhettek el!

A nyári kalapokat már rég nem a balatoni strandokra és a tengerparti napozásokra korlázódnak, sőt: a legtöbben már a hétköznapokon is bátran viselik őket, hiszen a fülledt, kánikulai időjárásban nem is létezik ennél jobb kiegészítő. A jelenlegi hazai kínálatban könnyű papírból és szalmából készült változatok ugyanúgy megtalálhatók, mint a vastagabb raffia szálakból font darabok - utóbbiakat arról lehet felismerni, hogy jóval drágábbak, valamint kevésbé engedik be a levegőt a sapkán át. Ezt van, aki szereti, van aki inkább szívesen érzi magát a nyári lágy szellőt, ezért azt javasoljuk, hogy az ízlésedhez, kényelmedhez és fejformádhoz legjobban illő darabot választ a most következő kínálatunkból.

Mutatjuk is a hazai üzletekben lévő legváltozatosabb nyári kalapokat, csak kattintsatok a képgalériánkra!

ZARA Raffia hat 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon stílusosak a nyár legdivatosabb táskái, melyeket ebben a szezonban minden nőn látni fogunk. Bemutatjuk nektek a csodálatos horgolt táskákat, amik most szebbnél szebb színekben, fazonokban és mintákban kaphatók a divatüzletekben.

Leadfotó, fotó: Reserved

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.