A nyár leghatásosabb szépségkezelései

Nyáron felértékelődik a szép bőr és a makulátlan külső szerepe. Ilyenkor a nők a legjobb formájukat szeretnék hozni, legyen szó fesztiválokról, esküvőről, nyaralásról vagy éppen strandolásról. Bemutatjuk azt az öt hatásos orvos-esztétikai kezelést, amit a legforróbb évszakban is biztonsággal és nagy eredménnyel vethetünk be a szépülés érdekében!

Nyáron is biztonságos

Felmérések szerint a nők többet költenek arra, hogy a nyaralásra a legjobb formájukat hozzák, mint magára a nyaralásra. Tény, hogy sok nő a fiatalodásra, szépülésre való igényét illetően kevés kompromisszumot köt, a fontossági listák élén pedig az idő múlásának az arcon jelentkező hatásainak lelassítása szerepel sokuknál, de gyakori kérdés, hogy a hatékony kezelések vajon mennyire számítanak „nyárkompatibilis” műfajnak. Dr. Papp Ildikó, esztétikai bőrgyógyász (Körúti OrvosEsztétikai Centrum) szerint igenis vannak a legmelegebb hónapokban is biztonságosan és hatékonyan bevethető szépítő kezelések. Ilyenkor a bőrnek a fokozott napsütés miatti igénybevétel következtében komolyabb hidratálásra van szüksége, de a látványosabb megoldásokat keresők orvos-esztétikai beavatkozások közül is választhatnak. Következik az öt leghatásosabb, nyáron is alkalmazható kezelés és azok előnyei.

Skin booster – az úttörő

Az új botoxként elhíresült fecskendős beavatkozás mélyhidratálást biztosít a bőr legmélyebb rétegében. A napfény által károsított bőrszakasz látványosan fiatalodik a befecskendezett keresztkötött hyaluronsavnak hála és egészen sokáig erősen megkötve tartja a nedvességet. Igazi ebédidős beavatkozás ez, ami 15-20 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 6 hónapig tartó természetes, ragyogó, sima, hidratált bőr.

Hydrobalance – A hidratálóbajnok

A folyékony implantátum névvel is büszkélkedő kezelés lényege, hogy egy automata injection pen nevű eszközzel kis hyaluronsav gyöngyöket juttatnak kíméletesen és fájdalommentesen a bőr felsőbb rétegeibe, kifejezetten gyors és tartós mélyhidratálás produkálva. A bőr nyári igénybevételét mesterien ellensúlyozza hosszú távú hatásaival is, ugyanis stimulálja a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr vízháztartását. Egy kezelés félórás, ezt érdemes a hosszú távú hatás fenntartásának érdekében háromszor ismételni, 2-3 hetente.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!