Nagy nyári kalapmustra 10 ezer forint alatt - visszatért a divatba gyerekkorunk legjobban utált fazonja is

A nyár beköszöntével egyre több olyan fejfedőt látni a boltok polcain, melyek nemcsak divatosak, de a nap elől is védenek. Mutatjuk a legstílusosabb darabokat 10 ezer forint alatt!

Stílusos nyári kiegészítő

Egy jó nyári kalap nemcsak védelmet nyújt a napsütés ellen, hanem stílusos kiegészítője is lehet a nyári ruhatáradnak. Szerencsére rengeteg fazon és forma közül lehet választani, melyek ugyanolyan remekül mutatnak egy virágmintás nyári ruhával, mint egy laza, hétköznapi összeállítással. A jelenlegi hazai kínálatban megtalálhatók a könnyű, széles karimájú szalmakalapok, de újra nagy népszerűségnek örvend gyerekkorunk legjobban utált fazonja, a halászsapka is. A sportos elegancia híveinek a stílusos napellenzők és a hímzett baseball sapkák kedveznek, így mindenki biztosan megtalálja a hozzá leginkább illő fejfedőt.

Ha szeretnél a legstílusosabb kalapokban virítani az idei nyaralásodon, akkor kattints a galériára és mutatjuk a legtrendibb fazonokat 10 ezer forint alatt:

A szalmakalapok könnyűek és jól szellőznek, így ideálisak a meleg nyári napokra. A széles karimával rendelkezők védik az arcot és a nyakat a napsugaraktól. H&M szalmakalap: 4.795 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.