Fashion&Beauty

A "Monica" frizura a legmenőbb őszi hajtrend: ha kevés hajad van, kitűnő választás

Egy új szépségtrend hódít a Tiktokon, ez pedig nem más, mint a Monica frizura, amelyet a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox tett népszerűvé.

Ez az ősz legnagyobb frizuratrendje

Jennifer Aniston ikonikus "Rachel" frizurája ismét kiemelt figyelmet kapott az elmúlt időszakban, de nem ő az egyetlen jóbarát, akinek irigylésre méltó a hajviselete. A "Monica" frizura akkor még nem volt annyira népszerű, pedig rétegeivel, tökéletes hosszával és nagy volumenével egy trendi frizura minden összetevőjét tartalmazza. Ez a stílus a 90-es évek nosztalgikus érzését adja, amely még mindig uralja a szépségtrendeket.

Tehát pontosan mi is az a "Monica" frizura?

Ezt a stílust Courteney Cox viselte a Jóbarátok első és második évadjában. Ez egy texturált, szaggatott vállig érő frizura, amely rengeteg rétegből áll, ezáltal sokkal dúsabbnak tűnik a hajkorona. Körkefével könnyedén beszáríthatod magadnak, így mindig tökéletes lesz a megjelenésed.

Mutatunk némi inspirációt hozzá:

Courteney Cox ikonikus frizurája most ismét divat, érdemes neked is kipróbálnod!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...