Fashion&Beauty

Mindenki imádja a "szappanos" szemöldököt - így próbálhatod ki te is ezt a trendet

A szappanos szemöldök egyszerű, divatos, és tökéletesen keretezi az arcot. Már évek óta a dús, sötét szemöldök a trendi, és de egyre több hírt olvashatunk arról is, hogy ismét visszajön a vékonyabb fazon. Ez azonban ne szegje a kedvünket, hogy kipróbáljuk a szappanos szemöldököt, ami már egy jó ideje hatalmas divat.

Könnyedén kipróbálhatod te is

Ez a megjelenés eredetileg a közösségi médiában vált népszerűvé. Az egyik legjobb dolog ezzel a trenddel kapcsolatban, hogy választhatsz természetes sminket az arcod többi részén. Ezenkívül számos sminkmárka gyárt már olyan termékeket, amelyek segíthetnek elérni a megjelenést.

Mi az a szappanos szemöldök?

„A szappanos szemöldök olyan megjelenést kölcsönöz neked, mint a laminált szemöldök” – mondja Steve Kassajikian, az Urban Decay globális sminkművésze. A szemöldökzseléhez hasonlóan a szappanban lévő glicerin a helyén tartja a szőrszálakat. Így amikor felkeféled a szőrszálakat, azok a helyükön maradnak, és bolyhos megjelenést kölcsönöznek. Sok sminkes szerint, akik ezt a megjelenést demonstrálják a YouTube-on és az Instagramon, a szappan már régóta a smink titka, amelyet a profik használnak a szemöldök felerősítésére. „Szinte bármilyen szappant használhatsz, ami átlátszó” – mondja Kassajikian. "Vannak kifejezetten szemöldökre készült szappanok." A szappan még hatékonyabb is lehet, mint néhány más szemöldöktermék. "És erősebb tartása van, mint valami átlátszó szemöldökzselének."

A folytatáshoz lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos egy korábbi döntése miatt veszélybe kerül a párkapcsolata. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.