Minden idők legvarázslatosabb Oscar-ruhái

Tegnap számba vettük minden idők legborzalmasabb Oscar-szettjeit, és valljuk be, akadt belőlük rendesen. Éppen ezért a szépre fogékony énünk már alig várta, hogy valami szépet is lásson. Nézegess velünk csodaszép ruhakölteményeket az Oscar-gálák vörös szőnyegéről.

Julia Roberts

A vintage Valentino-t mintha Juliának tervezték volna. 2001-ben viselte ezt az 1992-es ruhát (igen, a 9 év különbség miatt már vintage-nek nevezhető egy ruha), a választását pedig egyszerűen azzal indokolta, hogy „szerinte ez volt a legszebb”. Valentino maga is karrierje egyik kedvenc pillanatának tartja, ahogy a színésznő átveszi az Oscar-t az ő ruháját viselve.

Halle Berry

A színésznő a 2002-es Oscaron nem csak díjával (ő volt az első színes bőrű nő, aki átvehette ezt a díjat), de Elie Saab ruhájával is történelmet írt. Az ilyen áttetsző felsőrészű ruhák korábban kizárólag a legrosszabbul öltözöttek listájára repítették a viselőjüket, Halle-nek viszont sikerült a lehetetlen. Elképesztően jól nézett ki.

Gwyneth Paltrow

A színésznő 2012-es hihetetlenül elegáns és szofisztikált Tom Ford ruhája volt az első, ahol elhittük, a köpeny igenis működhet, ráadásul akár fehérben is. Azóta persze ebből is trend lett, figyeljük csak meg az idei díjátadót. Már most megjósoljuk, láthatunk majd jónéhányat.

Marion Cotillard

A francia színésznő szereti a divatot, és a divatvilág is szereti őt, nem meglepő tehát, hogy minden vörös szőnyegen valami különlegessel rukkol elő. 2008-ban ebben a hableányokat idéző Jean Paul Gaultier estélyiben vehette át a legjobb színésznőnek járó Oscart Edith Piaf megformálásáért.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!