Fashion&Beauty

Miley Cyrus búcsút intett szőke tincseinek - az énekesnő egy meglepő frizurával köszöntötte az őszt

Miley Cyrus elképesztő tehetsége mellett meglepő frizuraváltásairól is ismert, mindig egy lépéssel a legújabb trendek előtt jár és nem fél bevállalni legmerészebb frizurákat sem.

Óriási változás

A legtöbben hajlamosak vagyunk hezitálni egy-egy frizuraváltoztatás előtt, Miley Cyrus viszont egyáltalán nem fél a drasztikus megújulástól. Sem hajhosszát, sem pedig tincseinek színét tekintve nem retten vissza a változástól, ezúttal is egy meglepő frizurával köszöntötte az őszt. Az énekesnő egy Instagram-posztban osztotta meg követőivel új frizuráját, nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, milyen változás mellett döntött Miley az új évszakban!

Bár Miley Cyrus sosem retten vissza a merész fazonoktól és árnyalatoktól, ezúttal sokkal letisztultabb stílus mellett döntött. Rengetegféle frizurát láthattunk már tőle a jeges szőkétől a márványos megoldáson át egészen az extrémen rövid fazonokig, most viszont talán éppen visszafogottságával lepte meg rajongóit.
Kattints a további képekért!

Miley Cyrus Hollywood egyik leginspirálóbb és legerősebb női karaktere, akinek általában határozott véleménye van az élet minden területéről. Nincs ez másként a szülőség témáját illetően sem.

Leadfotó: Getty Images, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...