Fashion&Beauty

Pikáns fotósorozatot tett közzé a Vogue Mihalik Enikőről: anyaszült meztelenül pózol a topmodell

A Vogue Paris Instagram-oldala egy rendhagyó fotósorozattal révedt a múltba, amikor a női meztelenséget még nem kellett cenzúrázni. A ma is népszerű gyakorlatot a közösségi média prominens platformjai alakították ki, ugyanakkor volt idő, amikor még tényleg merész, fülledt erotikát sugárzó fényképek készülhettek - és láthattak napvilágot az interneten - a legkeresettebb modellekről, köztük a magyar Mihalik Enikőről.

Nagyot fordult vele a világ

Mihalik Enikőről 2021-ben nem annyira aktuális modellmunkái, mint inkább a magánéletét érintő látványos változások okán hallhattunk. A 34 esztendős topmodellel nagyot fordult a világ az elmúlt esztendőben.

Még márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy titokban összekötötte az életét szerelmével, Korányi Dáviddal, majd elárulta azt is, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A magyar híresség egyáltalán nem fukarkodott a további információkkal, már ami a várandósságát illeti. A közösségi médiában folyamatosan tájékoztatta tisztelőit aktuális állapotáról, étrendjéről, megváltozott szokásairól, s úgy általában véve az előtte álló izgalmas, mégis kihívásokkal tarkított időszakról.

A híresség tavaly nyáron adott életet kislányának, aki szüleitől az Eva Rose Korányi nevet kapta. A sztárcsemete azonban már nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, New Yorkban jött világra.

Mihalik Enikő részletesen beszámolt a szülést megelőző napokról, a nagy esemény körülményeiről, s később arról is mesélt, hogy miután világra hozta a kis Eva Rose-t, őt is utolérte számos nő valóságos rémálma: a szülés utáni depresszió.

"Meg kell, hogy mondjam, hogy sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint arra számítottam. Nem gondoltam, hogy ez tényleg ennyire nehéz és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nem csak a baby blues, hanem a szülés utáni depresszió is egy kicsit arcon csapott engem. Nagyon sok anyának nagyon nehéz leküzdenie azokat a gondolatokat, amik a kisbaba sírásakor csak felerősödnek. Nagyon sokszor megkérdőjeleztem, hogy vajon jó anya vagyok-e és nagyon sokszor elsírom magamat" - mesélte tavaly szeptemberben a sztáranyuka.

Lapozz, cikkünk rögtön folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...