Fashion&Beauty

Ezt a szépségápolási terméket mind rosszul használtuk eddig: kárt is tehetsz a bőrödben, ha így alkalmazod

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

Sokan használják

A micellás víz egy szuper kozmetikum, amellyel eltávolíthatjuk a sminket, szennyeződéseket és a faggyút a bőrünkről. Éppen ezért nagyon jó megoldás lehet pattanásos bőrre, de bármely bőrtípuson alkalmazható. A micellás víz tisztított víz, hidratáló anyagok (például glicerin) és enyhe felületaktív anyagok felhasználásával készül, amelyek a tisztításhoz használt vegyületek.

1. Sokan rosszul használják A terméket rengetegen nem megfelelően használják. Ha a vattakorongot túl erősen dörzsöljük az arcunkon, hogy eltávolítsuk a sminket, azzal bizony sokat árthatunk a bőrünknek. Ha például vízálló sminket applikálunk, akkor váltsunk egy olajos lemosóra (ezt azonban inkább csak a szem- és szájsmink eltávolításához használjuk). Nagyon fontos azonban, hogy egy kíméletes lemosót válasszunk, ugyanis a szemkörnyék érzékenyebb terület.
Kattints a további képekért!

Ezek a lépések elengedhetetlenek, ha tökéletes sminket szeretnél.

Fotók: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...