Fashion&Beauty

Meghan Markle teljesen kiborult, miután megtudta, hogy találkoznia kell II. Erzsébettel: a hercegné még ma is bánja, ami aznap történt

Harry herceg a hamarosan debütáló életrajzi könyvében arról ír, hogy Meghan Markle számára meglehetősen idegtépő volt, amikor először találkozott II. Erzsébettel.

Bűntudat kínozta

Nem mindig könnyű az élet azok számára, akik királyi sarjként jöttek világra, hiszen a mindennapok során számtalan, olykor szükségtelennek tűnő szabály betartására kell figyelniük, melyek minden egyes lépésüket, tettüket, szokásukat és döntésüket befolyásolják. Nincs ez másképp az öltözködést illetően sem: a brit királyi család tagjainak szigorú divatszabályokat kell követniük, ha pedig valamilyen okból kifolyólag szembe mennek a protokollal, azt nem teszik zsebre. II. Erzsébet megkövetelte a rokonaitól, hogy mindig az adott alkalomhoz illő, megkomponált ruhadarabokban és kiegészítőkben mutatkozzanak – ezzel Meghan Markle is tökéletesen tisztában volt, éppen ezért a mai napig gyötri a bűntudat, hogy annak idején, amikor először találkozott Őfelségével, nem éppen a legelőkelőbb outfitre esett a választása. De vajon mit szólt ehhez akkoriban a néhai uralkodó? Részletek a galériában!

Harry herceg napokban megjelenő, sosem hallott titkokat leleplező életrajzi könyve, a Spare számos olyan témát boncolgat, amik nem vetnek túl jó fényt a brit királyi családra. A szaftos részletek mellett természetesen a feleségével való kapcsolata is szerepet kap, így többek között az olvasók megtudhatják, hogyan alakult pontosan a néhai királynő és Meghan Markle első találkozása.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Harry és Meghan nem túloztak dokumentumfilmjükben, amikor arról beszéltek, mennyire durván rászálltak a paparazzik a hercegnére kapcsolatuk elején.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.