Elárulta titkát! Így szépül a csinos műsorvezető

Konyhatündér bloggerünk, Marton Adrienn igazi pécsi lány, így amilyen gyakran csak tud hazalátogat a szüleihez és magába szívja szülővárosa energiáit. Nemrég a kedvenc orvosi esztétikai központjában, a Porta Bella Vitában járt, ahol kiváló szakemberek kezei között szépülhetett. Interjúnkban a tapasztalatairól és az élményeiről mesélt nekünk. (x)

Miért ezt a helyszínt választottad?

Bár alapvetően Budapesten töltöm a napjaimat, hiszen itt élünk és a munkám is ideköt, de amikor csak tudom meglátogatom a szüleimet Pécsett. Ott születtem, imádom a várost és mindig jó érzéssel tölt el, mikor újra beléphetek a szülői ház ajtaján. Tévés műsorokat vezetek, sokat vagyok képernyőn, rendszeresen sminkelnek, így az arcbőröm állandó hatásoknak van kitéve.

Fontos, hogy ápolt és egészséges legyen, ezért akár a világ bármely pontjára elmegyek, ha ott megfelelő orvosokkal és szakértelemmel rendelkeznek. Jelen esetben Pécsen találtam meg azt a központot, ahol kiváló szakemberek kezei között szépülhetek a számomra optimális kezelésekkel. Dr. Fercsik-Tóth Beatrixnak, a klinika szakmai vezetőjének szakértelme és kedvessége számomra nagyon meggyőző, így havonta egyszer biztosan ellátogatok hozzájuk.

Milyen kezeléseken vettél részt?

Elsőként egy arcdiagnosztikán vettem részt, ahol felmérték a bőröm állapotát és egy kezeléstervet állítottak össze számomra. Először egy HIFU kezelést ajánlott a doktornő, ami lényegében egy magas intenzitású fókuszált ultrahang. Ezt az eljárást megelőzési céllal végezték el rajtam, hogy az arcbőröm feszes és fiatal maradhasson. A kezelés apró mikro sérüléseket okoz a bőrrétegekben, amellyel a szervezet öngyógyító folyamatait aktiválja, ezáltal elindul egy rostképződés, ami által egy sokkal feszesebb kötőszövet alakul ki. 1-2 évente érdemes elvégezni a leghatásosabb eredményért, illetve megelőzés céljából.

Egy fontos rendezvény előtt is ellátogattam hozzájuk, akkor pedig egy úgynevezett vörös szőnyeges kezelésen vettem részt. Ez egy gyors és hatékony oxigénes eljárás, ami egy fontos program, akár egy esküvő előtt is igazi mentőöv tud lenni. Mindezek mellett a doktornő javaslatára, 5-6 hetente dermarolleres kezelésekre járok, ahol a szöveteket szintén egyfajta regenerációra kényszerítik, akár a HIFU esetében, így növelve a rostok képződését, hogy a bőr feszesebbé, tömörebbé váljon. Jó érzés jó kezekben lenni, és tudni, hogy mindent megtesznek a bőröm egészségéért.

A többi elérhető kezelésről és a klinika missziójáról Dr. Fercsik-Tóth Beatrixot, a klinika szakmai vezetőjét kérdeztük. Milyen kezelések vannak, kiknek ajánlaná a klinikát és miért?

Kezeléseink között a műtét nélküli beavatkozások széles skálája megtalálható. Arra törekszünk, hogy akár a szépség hangsúlyozása, vagy az idősödés jeleinek megelőzése, vagy valódi anti aging eredmény a cél, mindenkinek tudjunk lehetőséget adni kortól és nemtől függetlenül arra, hogy a számára megfelelő kezelések közül választhasson. Ehhez rendelkezésünkre áll egyre bővülő gépparkunk, és a leginnovatívabb anyagok széles választéka.

Az orvosesztétikai kezelések közül a legnépszerűbbek a mértéktartó, ízléses változásokat eredményező "ebédidős" kezelések, amelyek rövid idő alatt elvégezhetők és nem okoznak fennakadást a mindennapokban. A legkedveltebb eljárások közé tartoznak az orvosi hyaluronsavas feltöltések-kontúrozások, a szem alatti árok és ráncok simítása. Kozmetikai kezeléseink meghaladják a klasszikus kozmetikában végzett kezelések lehetőségeit, komplex ellátást nyújtunk az orvos és a kozmetikus közös munkájával.

Klinikánkon azok a hölgyek és urak találják meg számításukat, akik szeretik a látványos, de természetes hatású, túlzásoktól mentes eredményeket. Elmondhatjuk, hogy mindkét nem számára rendelkezésre állnak megoldások, amik már egész fiatal kortól, a megelőzéstől kezdődően akár életünk végéig tudatos használva kitolják és lassítják az idősödés jeleinek megjelenését, hogy a lehető leghosszabb ideg őrizhessük meg fiatalos külsőnket, egészséges szép bőrünket.

A klinikáról bővebben itt: https://www.portabellavita.hu/

Oldalak

Szólj hozzá Te is!