A Monroe megjelenés

Marilyn Monroe nem csak a filmtörténelembe írta be magát, de a szőke szexikon a szépség és a divat nagykönyvében is önálló fejezetet kapott. Lássuk, hogyan másolhatjuk le az elbűvölő nőiesség szimbólumát!

Hibátlan arcbőr

Marilyn zsíros arctípussal rendelkezett, de a szőke színésznő mindent megtett a hibátlan megjelenésért, hisz az arcbőr olyan, mint a mozivászon. Az egészséges, egyenletes bőrön a stílusos hangsúlyok sokkal látványosabbak, ezért is kihagyhatatlan a finoman fedő alapozó, mely tökéletes passzol a bőrszínünkhöz. A szem alatti karikákat korrektor segítségével tüntessük el, majd jöhet egy réteg finom púder és egy rózsaszín alapú pirosító.

Finom alap

A decens rózsaszín és a bézs színű szemhéjpúder finom alapot képezhet, majd jöhet a folyékony szemkihúzó, mellyel egészen a külső szemhéjzugig haladjunk. A szempillákat erősen fessük ki, a szemöldököt pedig stifttel vagy púderrel rajzoljuk meg, hisz ez az egész arcnak kontúrt ad. A szempillák ívének rögzítéséhez nem csak a fém göndörítőt használhatjuk, de a hajlakkal lefújt szempillakefe is segíthet.

Fotók: harpersbaazar.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!