Már nem divat a volumenes frizura, lenyalt haj az új trend a fiataloknál

Sokan állandóan bajban vagyunk azzal, hogy a frizuránk lapos, nincs tartása, ehhez képest a legújabb fiatalos trend pont ennek az ellenkezője - a lenyalt haj hódít.

Lenyalt haj

Nem egy cikket írtunk már arról, hogyan lehet akár a vékonyszálú hajból is volumennel rendelkező frizurákat kreálni apró trükkök segítségével. Míg sokan ezen dolgozunk, addig a legújabb trend szembemegy a próbálkozásainkkal - a lenyalt séró tombol a fiatal generációknál.

"Minél simább és laposabb, annál jobb. Nem szeretem a tupírt és a volument... annyira a 90-es évekre emlékeztet, annyira retró" - nyilatkozta egy 20 éves lány. Oké, vettük az adást.

Szerintem a trend mellett azt is fontos észben tartani, kinek mi áll jól. Személyes tapasztalat, hogy göndör hajjal például soha nem lesz teljesen lapos vagy lenyalt a hajtövem, fizikai lehetetlenség, mert alapjáraton van a hajamnak tartása - amit egyébként imádok is. És nem mellesleg rettenetesen állna, ha semmi volumen nem lenne benne. Elismerem tehát, hogy a Z-k szerint retró a tupír meg a hasonlók, és hogy most nem ez a divat, de remélem, nem kötelező követni.

fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak