Fashion&Beauty

Majdnem 50, mégis ő az egyik legnagyobb szexszimbólum

Ma ünnepli születésnapját Hollywood legjobban fizetett színésznője.

Imádjuk Jennifer Anistont

Az amerikai színésznő az 5. X előtt jár egy évvel és még mindig szuper formában van. Bár színészi pályája nem volt mindig sikeres, de az igazi áttörést a Jóbarátok nagysikerű sorozat Racheljeként érte el.Élt már együtt a Minden6ó-val, volt már Derült égből Polly, és Kellékfeleségként is megmutathatta magát. Kevesen tudják, hogy a színészet mellett producer és kíváló üzletasszony szerepben is jeleskedik... és nem mellékesen volt szerencséje éveken át a szívtipró Brad Pitt feleségeként élni. Isten éltessen Jennifer Aniston!

Stílusa egyedi

Sosem felejtjük el azt a fotósorozatot, amit a Harper’s Bazaar divatmagazin készített Jennifer-ről. A szuperszexi képeken megmutathatta csábító oldalát. Nagy kedvence az ezüst mini, ám hiába csinos a színésznő, néha mégis kissé közönségesre sikerül az összhatás. Alig takar és még feszül is. Az extra mini ruhákat érdemes zárt felsőrésszel, vagy bő fazonnal kompenzálni, hogy a közönséges hatás elmaradjon. Szerencsére kedvenc divatháza mindig a segítségére siet. A sztároknál, minden vörösszőnyeges megjelenésnél vannak etalon tervezők, ahogyan Jennifer Anistonnál is. Különböző fazonok, színek, formák és anyagok, azonban mindegyiknél egyetlen a közös pont, a Valentino divatház.

Nézd végig galériánkban Jennifer Aniston legszebb ruháit!
Nézd végig galériánkban Jennifer Aniston legszebb ruháit!
Kattints a további képekért!

A vörös szőnyegen kívül ő is szereti a laza darabokat, az egyszerű farmer-felső összeállítást. Neki is van azonban egy kedvenc kiegészítője: kész kalapgyűjtemény lapul a gardróbjában, amit előszeretettel mutogat is a hétköznapokon. Nézd végig galériánkat, amelyben részletesen kielemezzük a stílusát!

Fotó, leadfotó:123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...