Fashion&Beauty

A "luxus hullámos haj" tarol idén nyáron: ez a fazon mindenkinek jól áll

Hamarosan itt a nyár, így itt az idő, hogy a hajadat is felkészítsd erre a szezonra – és itt jön képbe a lusta lányok luxus hullámos haja.

A luxus hullámos frizura

Nagyon sokáig az egyenes haj volt a divat, azonban az elmúlt időszakban már a hullámos és a göndör frizura hódított. Nyáron kifejezetten szeretjük a hullámos tincseket, a tengerparti hullám például minden évben az egyik legnagyobb nyári trend. Idén az egyik kistestvére jön divatba, amely sokkal könnyedebb, lazább megjelenést kölcsönöz. A lusta lányok kedvence lehet, hiszen rendkívül könnyű elkészíteni, és mindenkinek szuperül áll.

Mutatjuk is, hogy mennyire sikkes ez a trend:

Nagyon fontos a haj megfelelő előkészítése: formázás előtt mindenképpen használj hővédő spray-t. Egy tengeri sós hajspray-re is szükséged lesz, ez segít megőrizni a hullámokat a hajadban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...