Fashion&Beauty

Letícia királyné előhúzta a szekrényből a legszebb őszi ruháját: ez az a darab, ami minden nőnek jól áll

A spanyol uralkodói család legragyogóbb ékköve kétségkívül Letícia királyné, aki minden egyes nyilvános szereplésével bebizonyítja, hogy keni-vágja a divatot - így történt ez a napokban is.

Stílusikon

Katalin hercegné mellett Letícia az, aki az egyik legkiemelkedőbb divatikonként ragyog a nemzetközi színtéren. A spanyol királynénak mindig sikerül rendkívül ízléses ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket választania, s mivel elegáns megjelenését folyamatosan figyelemmel kíséri a nagyközönség, ő maga újabb és újabb inspirációt tud nyújtani nők millióinak. Legyen szó hivatalos ceremóniákról vagy teljesen átlagos, hétköznapi eseményekről, VI. Fülöp felesége mindig hű marad saját ízléséhez, mindemellett példát is mutat a kortalan eleganciáról és stílusról. Nem meglepő módon legutóbbi outfitje is hatalmas sikert aratott, pedig nem is csillogó estélyiről vagy sikkes kosztümszettről van szó; galériánkban megmutatjuk, milyen kreációban hódított ezúttal a királyné!

Letícia ismét rengeteg bókot és dicséretet zsebelt be a spanyol királyi család rajongóitól, amikor a közelmúltban részt vett egy, a Mentális Egészség Világnapja alkalmából tartott madridi rendezvényen.
Kattints a további képekért!

Az biztos, hogy a spanyol királyné outfitje sok szempontból telitalálat lehet minden nő számára, ha beköszönt a hűvösebb idő, és az is kétségtelen, hogy Letícián kevés szín áll annyira előnyösen, mint ez az árnyalat.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.