Ha gyakran hordasz cicanacit, ezek a szituációk ismerősek lesznek

A leggings a legtöbb nő ruhatárában megtalálható, hiszen egy rendkívül praktikus darabról van szó. Vannak azonban olyan szituációk, problémák és tapasztalatok, amiket minden "leggings-barát" leányzó legalább egyszer megtapasztal az életben. Lássuk, melyek ezek!

1. Túl mintás vagy nem túl mintás?

Egyre több olyan darab van a boltok polcain, amin hatalmas, futurisztikus minták pompáznak. Bár hihetetlenül jól néznek ki, biztosan elgondolkodtál már azon, hogy ha felveszed, akkor vajon divatosnak tűnsz majd benne, vagy csak a hátsód méretét növeli meg?

2. Sokat mutat

Bár többször is meggyőződtél róla - a próbafülkében vagy akár otthon –, hogy nem látszik át az a szuper leggings, amit választottál, mikor magadra húzod, premier plánban látszik a bugyid. Nem beszélve a kedves kis narancsbőreid körvonaláról…

3. A tevepata-szindróma

Valahogy mindig előbukkan, akár akarod, akár nem. És nem, egyáltalán nem néz ki jól.

4. Az a bizonyos egyetlen

Megfizethetetlen élmény, amikor a reggeli rohanásban a sok egyforma darab között pontosan azt a kedvencet nem találod, amit fel szeretnél venni. Hogy miért csak az az egy kell, és miért nem jó másik, azt kizárólag te érted – de másnak nem is kell.

Fotók: motelrocks.com, store.americanapparel.net, foodrecipee.com, flickr.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!