17 kilót fogyott a TV2 sztárja Lagzi Lajcsi segítségével

Galambos Lajos a halálos fenyegetés és magánnyomozó fogadás ellenére továbbra is éli az életét. Az ő szavaival élve a szórakoztatás mellett „tenni is akar a társadalomért”, ezért segít az embereken, hogy hozzá hasonlóan ők is megszabadulhassanak pluszkilóiktól. Cseke Katinka például 17 kilót dobott le a trombitás segítségével.

Zsírral fogy Lajcsi

Lajcsi a Blikknek adott interjújában mesélt arról, imád enni, így alternatív módokat kellett kitalálnia arra, hogyan is válhatna meg felesleges kilóitól. „Nem hiszek a gyors fogyásban, inkább a fokozatos diétában. Őseink is fogyasztottak zsírt, és sokkal magasabb volt az átlagéletkoruk, mint a mostani generációknak" - magyarázta a zenész, aki arra is rájött, élete célja nem pusztán a zenélés. "Úgy érzem, nemcsak szórakoztatás a feladatom, hanem tenni akarok a társadalomért. Jelen esetben azzal, hogy egy közös nagy fogyásra szólítom az embereket, akik ugyanúgy évtizedek óta küzdenek a túlsúllyal, mint én.”

Persze Lajcsi látványos átalakulása nem csak életmódváltásának köszönhető, az utóbbi hónapok nehézségei is nagyon megviselték. „Az elmúlt 125 nap alatt 15 kilót fogytam, ez idő alatt ötszázszor motoztak meg. Ez egy zarándokút volt számomra, sokat tanultam az elmúlt hónapokban.”

Ha kíváncsi vagy, Cseke Katinkának hogyan sikerült lefogynia Lajcsi segítségével, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!