Kulcsár Edinára rávetnék magukat a férfiak - Ezekben a szettekben pózolt tavaly a szépségkirálynő

A gyönyörű magyar szépségkirálynő, modell és műsorvezető, Kulcsár Edina mindössze egy év leforgása alatt vált igazi stílusikonná idehaza, sőt külföldön is. Most megmutatjuk, miben csavarta el a férfiak fejét és vívta ki a nők ámulatát a 25 éves lány tavaly!

A kislányos púderszín

Kulcsár Edina nem csak gyönyörű, de tehetséges is, énekhangjával és színészi képességeivel elnyert egy színházi szerepet, a Casa Nova Night Musical egyik sztárja lett. A darab tavasszal amerikai turnéra indult, az itt látható fotók a kaliforniai Santa Monica-ban készültek a királynőről. A görögös, púderszínű ruha rendkívül jól állt neki.

Királykékben a királynő

A 2014-es Magyarország Szépe ebben a csodálatosan szép kék estélyiben adta át 2015. júliusában a koronáját az új győztesnek, Kiss Daniellának. Ahogy az Edinánál lenni szokott, most is kerülte az illetlenül mély dekoltázst, inkább a ragyogó eleganciát választotta.

Ő volt Verona királynője

Kulcsár Edina is szerepelt a 2015. októberében megtartott Verona-i divatest meghívottjainak listáján, állítólag vele készítették a nemzetközi sajtó munkatársai a legtöbb interjút, noha olyan sztárok vonultak fel mellette, mint Irina Shayk és Eva Herzigova. A külföldi hírességek többsége kacérabban öltözött fel, mint a gyönyörű magyar szépségkirálynő, ám Edinának eleganciában nem akadhatott párja.

Lapozz a többi fotóért!

Fotók: facebook.com/kulcsaredina

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!