Fashion&Beauty

Neked is van otthon: Ezzel villámgyorsan megszárad a körömlakkod

Mutatunk egy technikát, ami nekünk is bevált.

Manikűr házilag

Nem muszáj feltétlenül szakemberhez járnunk ahhoz, hogy esztétikusak legyenek a körmeink. Ha ismerjük a megfelelő technikát, akkor otthon, mi magunk is elkészíthetjük a manikűrünket, csak néhány megbízható módszert kell követnünk. Nemrég írtunk ezzel kapcsolatban arról, hogy hány réteg lakk szükséges a tökéletes végeredményhez, ezúttal pedig azt mutatjuk meg, hogyan tudod a leggyorsabban megszárítani a körmöd.

Lakkozási szabályok

Ahhoz, hogy a száradás gyors legyen, a megelőző lépéseket is helyesen kell elvégeznünk. Két réteg színnél többet például semmiképp ne kenjünk fel, mert nagyon vastag lesz a végeredmény, és hamar le fog kopni a csodás lakkunk. Lehetőség szerint használjunk alapot és fedőt - egy-egy átlátszó réteget, ami segít a szín egyenletes eloszlatásában, és tartósabbá teszi a manikűrt. Léteznek olyan fedők, melyek kifejezetten a gyors száradást hivatottak biztosítani, ezek közül érdemes válogatnunk, ha már beruházunk egyre.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.