Fashion&Beauty

Az "aperol spritz" köröm a legcsodálatosabb nyári manikűrtrend

A legújabb manikűrtrend tökéletes választás nyárra. Sok-sok verziója van, így te is tudsz csemegézni a cikkvégi galériánkból.

Aperol spritz

Rengeteg új manikűrtrendet kipróbálhatunk idén nyáron, és érdemes is bevetni ezeket, hiszen színesek, menők és egyből jó kedvre derítenek minket. Az aperol spritz köröm a legújabb manikűrtrend, amit Zendaya indított el. Ez a stílus sok mindent foglalhat magába, de egy valamit biztosan: a gyönyörű, narancssárga árnyalatot. Többféle verziója létezik, így nem kell aggódnod, biztosan te is megtalálod azt, ami a legjobban passzol hozzád.

Mutatunk néhány manikűrt, amelyek szuper inspirációként szolgálhatnak:

Ez a csillogós változat elképesztően gyönyörű!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...