Fashion&Beauty

Kerry Washington kismama-overálja kiverte nálunk a biztosítékot - Neked mi a véleményed?

Kerry Washington második terhessége alatt is ugyanúgy ragyog, mint legelőször. Le sem tagadhatná, mennyire boldog, ez azonban nem akadályozza meg őt abban, hogy borzalmas ruhákat viseljen. Általában bírjuk a stílusát, de az InStyle los angelesi partijára nagyon nem sikerült felöltöznie. Te egyetértesz a szerkesztőség véleményével?

Megoszlott a szerkesztőség véleménye

A Botrány című sorozat főszereplője második gyermekével várandós, de ez sem állíthatja meg őt abban, hogy divatos eseményeken vegyen részt Los Angelesben. Kerry Washington öltözködési stílusát lehet szeretne vagy nem szeretni, de középút nincsen. Most is egy elég megosztó szettet vállalt be, mi itt a szerkesztőségben sem voltunk egy véleményen azzal kapcsolatban, hogy ez most tulajdonképpen jó vagy rossz. Végül szavazással a rossz győzött. El is mondjuk, hogy a többség miért erre voksolt.

Miért is rossz ez a szett?

Az overál gondolata nem lenne rossz, a fodros vállmegoldás is nyerő, viszont mégis úgy néz ki benne, mint egy mackó, és ez nem a pocakja miatt van. Nem vagyunk benne biztosak, hogy egy éppen nem várandós nőn jól mutatna a buggyos alsórész. Másrészt az anyagával sem vagyunk kibékülve, egy puhább textillel talán jobban érvényesülne a dizájn. De ami a leginkább szúrja a szemünket, az a cipő, egy szandállal talán jobban járt volna.

Kíváncsiak vagyunk, nektek bejön ez a ruha? Szavazzatok a következő oldalon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.