Fashion&Beauty

A "kényelmes szőke" hajszín a legtrendibb idén ősszel: karbantartást is alig igényel, és mindenkinek jól áll

Ez a hajszín mindenkinek jól áll, nagyon természetes, és mindeközben irtó trendi.

A kényelmes szőke az új hajszíntrend

Egyes hajszíneket és melír-technikákat nem véletlenül nevezünk "kényelmesnek". Ez a jelző arra utal, hogy nem kell havonta elmenned a fodrászodhoz, ezáltal nem roncsolod annyira a hajad, és még pénzt is spórolsz. Az ősz legtrendibb árnyalata például pont ilyen: a kényelmes szőke elnevezést kapta, ugyanis bár a szőkés árnyalatok dominálnak, még mindig nagyon természetes marad az eredmény, és tényleg nem igényel akkora karbantartást.

Mutatjuk is, hogy milyen gyönyörű őszi árnyalatról van szó:

Ez a hajszín tényleg mindenkinek jól áll.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.