17 felejthetetlen ruha Katalin hercegnétől, amik igazi stílusikonná tették őt

Kate Middletonnak jó néhány ruhája van, amelyről ódákat zengett a sajtó - nem is véletlenül. Most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb darabjait, amelyeket mi is nagyon szívesen elfogadnánk.

Valóságos stílusikon

Kate Middleton a világ egyik leghíresebb – és legstílusosabb – nője. Valahányszor kilép a házból (vagyis a palotából), a ruháiról beszélnek az emberek. Noha a hercegné szereti a nadrágokat is, legtöbbször valamilyen ruhában láthatjuk, legyen az hétköznapi vagy formális. Nagyon szeretjük azt is Katalinban, hogy mindkét verziót remekül hordja! Íme Kate Middleton 17 legstílusosabb ruhája, amelyek igazi divatikonná tették őt.

Szinte biztos, hogy ez a leghíresebb ruha, amelyet Kate Middletonon láthattunk. Ezt az egyedi Alexander McQueen kreációt 2011-ben az esküvőjén viselte a hercegné. Kate ezzel elindított egy menyasszonyi ruha trendet, amely még ma is él.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné egészen új oldalát ismerhetjük meg a három portrékép által, amit születésnapja alkalmából mutattak be a nagyvilágnak – a fotósorozat a National Portrait Galleryben kap majd méltó helyet.

Fotók: Getty images

Oldalak