Fashion&Beauty

Kiderült Katalin hercegné ragyogó bőrének titka: ezzel a titkos szerrel fiatalodik Vilmos felesége

Noha Katalin hercegné már 41 éves, bőre ma is éppoly üde és rugalmas, mint fiatalabb korában. Vajon mi lehet a titka?

Friss és fiatalos

Katalin hercegné szépsége vitathatatlan, nem csoda, hogy világszerte csodálják is érte, és igyekeznek megfejteni, mi lehet a kifogástalan megjelenésének a titka. A legszembetűnőbb, hogy kiváló stílusa és frizurája mellett tökéletes a bőre, melyen alig lehet felfedezni ráncokat, pedig már a negyedik X felett jár. Volt idő, amikor felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a leendő királyné a botoxnak köszönhetően őrzi meg fiatalságát, ám a palota határozottan cáfolta ezt a felvetést – de akkor mitől ilyen varázslatosan sima a bőre még ma is? Galériánkban eláruljuk, milyen fegyvert vet be a ráncok ellen Wales hercegnéje:

Katalin maga a megtestesült természetesség, ezért is háborodott fel annak idején azon, hogy többen azt hiszik, botox kezelésekre jár. Általában finom sminkben és nude manikűrrel jelenik meg a nyilvánosság előtt, és elítél minden plasztikai beavatkozást – már csak azért is, mert a brit királyi család is ezt az értékrendet képviseli.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné nagyon fontos rangot tölt be a brit királyi család tagjaként, éppen ezért nagyon nem mindegy, hogyan néz ki, amikor a nyilvánosság előtt mutatkozik – a tökéletes megjelenés érdekében pedig számos inspiráló szépségtrükköt vet be nap mint nap.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: womanandhome.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.