Fashion&Beauty

Meghan őrülten féltékeny Katalinra egy titokzatos férfi miatt: a hercegné teljesen kiakadt Vilmos nejére

Meghannak elege lett abból, hogy Katalin gyakorlatilag mindenben elsőbbséget élvez.

Egy férfi miatt szólalkoztak össze

Harry Spare című memoárja másról sem szól, csak arról, hogy a brit királyi család hogyan tett folyamatosan a herceg alá gyakorlatilag egész életében, továbbá persze szó esik még a Vilmossal való testvérviszályáról és versengéséről is. Ahogyan ugyanis arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a két herceg már kiskoruk óta folyamatosan viaskodott egymással: Vilmos például féltékeny volt Harryre, amiért öccsének sokkal több szabadság jut, és egész életét úgy tervezheti, ahogyan csak szeretné, az ifjabbik herceg pedig azt a figyelmet irigyelte, amit bátyja kapott, mint trónörökös. Nos, ez a féltékenykedés feleségeikre is jellemző: Katalin és Meghan köztudottan nem ápolnak egymással jó viszonyt, melynek több oka is van, ám Harry szerint akkor fajult el köztük igazán a helyzet, amikor a két nő összeveszett Sarolta koszorúslányruhája miatt. Ekkor ugyanis a walesi hercegné megríkatta Meghant viselkedésével, a következő csapást pedig akkor mérte Harry feleségére, amikor Markle egy alkalommal kölcsönkérte Katalin szájfényét, aki ezen megdöbbent és fintorogva nyújtotta át a sminkterméket a sussexinek. Harry tehát irigykedik Vilmosra, Meghan pedig Katalinra, méghozzá azért, mert a hercegné szerint Vilmos neje mindenben elsőbbséget élvez úgy, hogy „egyelőre még csak nem is királyné”. Egyszer a két nő állítólag egy férfin is összekapott, a dologból pedig Katalin jött ki nyertesként – hogy miről is van szó, azt galériánkban eláruljuk!

Ahogyan a Cheet Sheet is írja, Katalin és Meghan egy időben ugyanazért a divattervezőért rajongtak, így jóformán versenyeztek a férfi kegyeiért, hiszen mindketten viselni szerették volna ruhakölteményeit, ám ez végül csak Vilmos feleségének adatott meg.
Kattints a további képekért!

III. Károly brit király békétlen fiúgyermekeinek konfliktusa nem az elmúlt pár évben vette kezdetét: ahhoz, hogy megértsük szembenállásuk gyökerét, vissza kell pörgetnünk az időt, egészen a gyermekkorukig - sugallja Harry új könyve, a Tartalék.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!