Hirdetés

Katalin hajevolúciója - Így változott a hercegné frizurája az évek során

Katalin, cambridge-i hercegné nők millióinak mutat utat a divat terén, sokan másolják stílusát. A frizuráját rendszeresen kérik a fodrászoktól, ezért megmutatjuk, milyen változásokon estek át a fürtjei 2002 óta.

Vad loknik

Katalinról 2002-ben készült ez a kép, amikor még köze nem volt a királyi családhoz. A vad loknikat nem magától viselte, hanem a University of St. Andrews jótákonysági divatbemutatóján készítették neki a fodrászok. A mai napig ismert karamellbarna haj már akkor is a védjegyének számított, de egy pár fonott tincset is belecsempésztek a frizurájába.

Diana frufrujával

2006-ban már 5 éve dúlt a szerelem közte és Vilmos között, lehet hogy a kapcsolatból merített ihletet, mégpedig szíve választottjának édesanyja inspirálta erre a frufrura. Katalin ekkor még messze nem volt annyira sovány mint mostanában, az arca is sokkal pufibb, mint az idén készült képeken.

Eljegyzési elegancia

2010-ben Vilmos egy kenyai vakáció alkalmával kérte meg a hercegné kezét, majd hivatalosan is bejelentették eljegyzésüket Károly walesi herceg irodájában a Clarence House-ban. Ekkor Katalin egy azóta ikonikus kék ruhát, valamint egy nagyon csillogó, alul loknis frizurát viselt. Könnyed de elegáns, illik az eseményhez.

Fotó: harpersbazaar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!