Csábíts az illatoddal is - A 6 legszexibb parfüm az ünnepekre

A téli időszak a legoptimálisabb arra, hogy intenzívebb, szexisebb illatokkal öleljük körbe magunkat. Kérd ajándékba, vagy ajándékozd meg velük szeretteid, a siker nem marad el!

Sötét érzékiség

Az YSL kozmetikumok egyik legújabb terméke a Black Opium, ami a márka legnőiesebb illata. A kávé és vanília vagány kombinációját a fehér virágos illatjegyek lágyítják meg.  A gyönyörűen megtervezett glam rockos üvegcsében egy érzéki, csábítóan édes illat rejtőzik.

Brazil varázslat

A Gucci volt kreatív igazgatója, Tom Ford saját márkás parfüm különlegességei még nem annyira elterjedtek hazánkban, de a Velvet Orchid már kapható a nagyobb drogériákban. Varázslatos esszencia, amit a brazil tengerpartok világa ihletett. Különleges összetevőinek köszönhetően egy rendkívül egyedi illatjegyekkel bíró parfümről van szó: a virágos adalékok mellett perui balzsamot és mézet is használtak a tervezésnél.

Klasszikusan nőies

Egyszer minden nőnek ki kell próbálnia egy Chanel parfümöt. A Coco Noir klasszikus virágos parfüm, ami tökéletes választás, ha biztosra akarsz menni. Az alkotók a Madmoiselle-t és a Coco-t vették alapul, így készítésnél főként virágos jegyekkel dolgoztak, jázminnal, rózsával és nárcisszal. Emellett érezhetsz benne szantálfát és vaníliát is.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!