Fashion&Beauty

Most mindenki Jennifer Lopez új, rózsaszín ruhájáról beszél: ebben a mesés szettben a popdíva olyan volt, akár egy hercegné

Jennifer Lopez elegáns, rózsaszín ruhája tökéletes választásnak bizonyult: a híresség úgy ragyogott vadonatúj szettjében, hogy attól mindenkinek elállt lélegzete.

Elbűvölő, mint mindig

Nem nehéz észrevenni, hogy Jennifer Lopez majd’ kicsattan a boldogságtól: elég csak egy pillantást vetni legfrissebb fotóira, valamint interjúira, egyből mindenki számára egyértelművé válik, hogy a színésznőként és énekesnőként is elismert világsztár végre révbe ért. Karrierje megállíthatatlanul ível felfelé (egyik filmszerepe követi a másikat, ráadásul nyolc év után hamarosan debütál vadonatúj lemeze, a This Is Me... Now), 53 évesen fiatalokat megszégyenítő formában van, tavaly pedig kimondta a boldogító igent élete szerelmének, Ben Affleck-nek. Egy szó, mint száz, JLo egyáltalán nem unatkozik, most ráadásul alig várja, hogy végre a rajongói is megtekinthessék januárban érkező Shotgun Wedding című romcomját, amiről nemrég egy interjúban mesélt részletesen. A világsztár egy álomszép ruhát választott a felvételre, ami annyira káprázatosan mutatott rajta, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül. Mutatjuk:

Jennifer Lopez neve örökre egybeforrt a divattal: a popdíva sosem okoz csalódást a ruhaválasztásaival, és legyen szó akár vörös szőnyeges eseményről, hétvégi kiruccanásról vagy bármilyen tévéműsorról, mindig sikerül megtalálnia az adott alkalomhoz illő, legtökéletesebb szettet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Express

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!