Fashion&Beauty

Jennifer Aniston felsője az igazi Jolly Joker: minden nőnek szüksége van egy ilyenre

Az ujjatlan garbók tökéletesek a téli rétegezéshez, de a melegebb időszakokban is remek választásnak bizonyulnak, hiszen nemcsak csinosabbá, de elegánsabbá is teszik megjelenésünket – ezt Jennifer Aniston is jól tudja, hiszen az ő gardróbjában is lapul egy ebből az alapdarabból.

Örök kedvenc

Jennifer Aniston mindig is tisztában volt azzal, hogyan érdemes kiemelnie természetes szépségét és legelőnyösebb oldalát – hozzátesszük, sosem volt nehéz dolga ezzel, hiszen megnyerte a genetikai öttöslottót, így tulajdonképpen nincs olyan ruhadarab, sminktrend és frizurastílus, ami ne állna neki pompásan. Jó ízlésének hála remek szeme van a divathoz, zseniális darabokra talál rá, melyeket ügyesen párosít különleges és egyedi, valamint elegáns és klasszikus kiegészítőivel. Az alapdarabokkal sem lő mellé sosem: nemrég például egyik kedvenc viseletében, egy szimpla ujjatlan garbóban kapták lencsevégre, ami istenien mutatott rajta; galériánkban megmutatjuk, milyen csinos volt a híresség!

Az ujjatlan garbók igazi Jolly Joker öltözékek, hiszen számtalan divatos alsórészhez fel lehet venni őket: a bő szárú farmernadrágok, valamint a bő szárú színes farmerek például tökéletesen mutatnak hozzájuk.
Kattints a további képekért!

Vasárnap tartották a 29. Critics' Choice Awards gálát, melyen a világsztárok ezúttal is kitettek magukért divat szempontból, mind közül azonban magasan kiemelkedett Jennifer Aniston, aki egy rendkívül izgalmas szettben érkezett az eseményre.

Leadfotó: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Pepco Csoporthoz tartozó bolt elkezdett alaposan terjeszkedni a régióban. Van rá sansz, hogy Magyarországon is meg fognak jelenni.
Sztárok
Elkészült Herendi Gábor új romantikus vígjátékának az első előzetese! A Futni mentem közvetlen állami támogatás nélkül készült, a romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros...
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...