Majdnem 50, mégis ő az egyik legnagyobb szexszimbólum

Ma ünnepli születésnapját Hollywood legjobban fizetett színésznője.

Imádjuk Jennifer Anistont

Az amerikai színésznő az 5. X előtt jár egy évvel és még mindig szuper formában van. Bár színészi pályája nem volt mindig sikeres, de az igazi áttörést a Jóbarátok nagysikerű sorozat Racheljeként érte el.Élt már együtt a Minden6ó-val, volt már Derült égből Polly, és Kellékfeleségként is megmutathatta magát. Kevesen tudják, hogy a színészet mellett producer és kíváló üzletasszony szerepben is jeleskedik... és nem mellékesen volt szerencséje éveken át a szívtipró Brad Pitt feleségeként élni. Isten éltessen Jennifer Aniston!

Stílusa egyedi

Sosem felejtjük el azt a fotósorozatot, amit a Harper’s Bazaar divatmagazin készített Jennifer-ről. A szuperszexi képeken megmutathatta csábító oldalát. Nagy kedvence az ezüst mini, ám hiába csinos a színésznő, néha mégis kissé közönségesre sikerül az összhatás. Alig takar és még feszül is. Az extra mini ruhákat érdemes zárt felsőrésszel, vagy bő fazonnal kompenzálni, hogy a közönséges hatás elmaradjon. Szerencsére kedvenc divatháza mindig a segítségére siet. A sztároknál, minden vörösszőnyeges megjelenésnél vannak etalon tervezők, ahogyan Jennifer Anistonnál is. Különböző fazonok, színek, formák és anyagok, azonban mindegyiknél egyetlen a közös pont, a Valentino divatház.

Nézd végig galériánkban Jennifer Aniston legszebb ruháit!
Nézd végig galériánkban Jennifer Aniston legszebb ruháit!
Kattints a további képekért!

A vörös szőnyegen kívül ő is szereti a laza darabokat, az egyszerű farmer-felső összeállítást. Neki is van azonban egy kedvenc kiegészítője: kész kalapgyűjtemény lapul a gardróbjában, amit előszeretettel mutogat is a hétköznapokon. Nézd végig galériánkat, amelyben részletesen kielemezzük a stílusát!

Fotó, leadfotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!