Hirdetés

Irigyled a sztárok tökéletes szemöldökét? Íme a megoldás, ha túlszedted vagy ki sem nőtt

Az elmúlt években nagyon trendivé vált a dús és vastag, tökéletesre formázott szemöldök, ám ennek elkészítéséhez nem minden nő rendelkezik megfelelő "alapanyaggal". Mutatjuk, mi a teendőd, ha te is így jártál!

Minél vastagabb, annál jobb

Az elmúlt években egyre nagyobb divattá vált a vastag, határozott vonalú, ívelt szemöldök, aminek a szemöldökcsipesszel és gyantával évek óta küzdő nők többsége kimondottan örül, hiszen így jóval kevesebb a munka vele, az eredmény mégis igényes és trendi. Vannak azonban olyan hölgyek, akiket természetesen vékonyka és ritkás szemöldökkel áldott meg az ég, ők pedig mostanság nem túl boldogok. Szerencsére még az ő számukra is van remény, bizonyos technikákkal ugyanis sokkal sűrűbbnek, dúsabbnak és vastagabbnak mutathatjuk szemöldökünket.

Tökéletesítsd a formát

A SheKnows magazinnak nyilatkozó Patty Bell sminkmester úgy nyilatkozott, szerinte nincs semmi más, ami annyira öregít egy nőt, mint a rosszul kiszedett, ritka szemöldök. "Egy kis sminkkel és formázással minden nő tekintete lehet fiatalos és trendi." - tette még hozzá. A szemöldök megrajzolása során fontos, hogy a nekünk tökéletesen megfelelő árnyalatú szemöldökceruzával dolgozzunk és csak ott színezzünk vele, ahol valóban találni szőrszálakat. A tökéletes forma eléréséhez ezután egy picit a szemöldök alatt és felett is meg kell festeni, de törekedjünk a természetes hatásra. Akkor stimmel minden, ha a szemöldökünk íve a szivárványhártyánkkal egy vonalba kerül.

Lapozz a további tippekért!

Fotók: oliverwillis.com, pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!