Ez lesz az idei tél legmenőbb kabátja - szerezd be, mert tele vannak vele az üzletek

Nemcsak idén télen lesz nagyon divatos ez a kabát, hanem mindig: amolyan igazi befektetésnek is felfogható, hiszen megkapó és trendálló anyagának köszönhetően ez a fazon soha nem fog kimenni a divatból - még a gyerekeid is hordani akarják majd!

A műirha és az irha kabátok idén télen is nagyon divatosak lesznek

Azt először is le kell szögeznünk, hogy az irha és a műirha között hatalmas nagy szakadék van minden tekintetben: míg az egyik természetes bárányszőrméből és báránybőrből készült, addig az egyik mesterséges anyagokból - ennek megfelelően a tartósságuk és az áruk sincs közel egymáshoz; ezért ha tetszenek a hasonló darabok és tervezel beruházni az idei tél legkelendőbb kabátjába, először is azt kell átgondolnod, hogy melyiket válaszd. Ha nem tudsz dönteni, mi azt ajánljuk, hogy a mű változatot próbáld ki először, hordd pár évig, aztán ha még mindig tetszik, akkor tegyél rá félre és csak azután fektess be egy drágább irhakabátba.

Ha viszont már megvan, melyik anyagból szeretnél választani magadnak, akkor már gyerekjáték lesz az egész: a hazai üzletek ugyanis olyan fantasztikus kínálattal rendelkeznek irha és műriha kabátokból, hogy azon még mi is meglepődtünk!

Ahogyan a fenti képen is láthatjátok, a irhás/műirhás darabok jellemzője, hogy egy színből, hasított bőr/műbőr felületből készülnek; a kabátok hajtókáinal, gallérijainál pedig eredeti szőrme vagy szőrmeutánzat ékeskedik. Ez szinte minden egyes irhás változatban közös, azt azonban már te tudod eldönteni, hogy pontosan milyen kabátot is szeretnél választani.

Vannak ugyanis a klasszikus bézs ballonkabáthoz hasonló verziók, oversize darabok, valamint színes és rockeres bőrdzsekire hajazó irhaváltozatok is, melyek tényleg melegen (na, meg persze divatosan) fognak tartani idén télen.

Ha tetszik ez a trend, tarts velünk és nézd meg a műirhás és irhás kabátválogatásunkat a mesés képgalériánban, a lenti képre kattintva!

Mango Hajtókás kabát irhabéléssel 29 995 Ft Két színben (a képen látható világosabb árnyalatban és egy sötétebb barnás változatban) is kapható ez a kabát, ami minden bizonnyal az idei tél legnagyobb slágere lesz. Pihe-puha, meleg és csinos is - tökéletes kabát télre!
Kattints a további képekért!

Mindenki ezt a csizmát akarja idén ősszel - nem is meglepő, hogy a legtöbb helyen már színben és méretben sem lehet belőle kapni, de azért mi kigyűjtöttük nektek a legjobb darabokat!

Leadfotó: Mango
Fotó: Instagram @mango

Oldalak