Fashion&Beauty

Interjú: Merő Péter az eddigi legszínesebb kollekciójával és sztárfellépővel debütált a BCEFW-en

Merő Péter divattervező elárulta, hogy melyik film inspirálta az új kollekcióját és az is kiderült, hogy melyik hazai sztár vonult modellként a divatbemutatóján.

Az eddigi legszínesebb kollekció

A Budapest Central European Fashion Week záróeseményén, a Szépművészeti Múzeumban debütált Merő Péter új kollekciója is, amelyben főként a színes estélyi ruhák domináltak. Péter hozzátette, hogy ez az eddigi legszínesebb kollekciója, melynek inspirációját a Kodachrome című filmből merítette és azt is elárulta, hogy miért Ördög Nórát választotta zárómodellnek a különleges divatbemutatójához. A teljes interjúért kattints a videóra!

Lead kép: BCEFW

Bódis Boglárka, az Elysian divatmárka tervezőjének nem mindennapi történet áll a hátterében, amellett, hogy gyönyörű kollekciójával mindenkit elkápráztatott a divathéten, rengeteg nőt is inspirál álmai megvalósításában.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!