Hirdetés

Az este, amikor minden magyar sztár gyönyörű volt - Így is lehet

A Bestiában gyűlt össze tegnap kis hazánk divatvilágának nagyja, hogy megünnepeljék az ország legstílusosabb embereit az InStyle Style Awards keretében. Természetesen mi is ott jártunk és a magyar rendezvényekre nem jellemző módon csak jól öltözött emberekkel találkoztunk. Nagyon pozitív vörös szőnyeg következik.

A szervezők jóelőre biztosítani szerették volna, hogy a Style Awards elnevezésű eseményen már mégse legyenek rosszul öltözöttek, éppen ezért a szigorú dress code alapján feketében és aranyban várták a vendégeket. A többségnek sikerült is ezt betartani, néhányan azonban fellázadtak a szabályok ellen.

Pokorny Lia

Az est háziasszonya egy flitteres USE Unused ruhában érkezett, ami már önmagában olyan domináns volt, hogy a színésznőnek nem is volt szüksége se ékszerekre, se erős sminkre vagy frizurára. A ruha önmagáért beszélt.

Freddie

Fehérvári Gábor Alfréd élőben még sármosabb volt, mint a képernyőn. A fiatal tehetség kategóriában győzedelmeskedő énekes talpig feketében törte össze a női szíveket.

Dobó Ági

A szépségkirálynőből bloggerré avanzsált szépség férje, Kiss Csaba oldalán érkezett, és fekete-arany szettjét pink táskával, körmökkel és rúzzsal dobta fel.

Weisz Fanni

A végtelenül szimpatikus szépség egyszerű kis feketét választott és jól tette. A ruha kiemelte nőies alakját, a cipő pedig kis extravaganciát is csempészett az egyszerű szettbe.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!