Fashion&Beauty

A 70-es évek ikonikus frizuratrendje újra tarol: százszor menőbb most, mint régen

A megjelenést a 70-es évek ihlette, és már a legnagyobb sztárok is jóváhagyták, köztük Emily Ratajkowski, Cardi B és Khloé Kardashian is.

Diszkóhaj

Az elmúlt években a letisztult szépségtrendek domináltak, amely leginkább a Covidnak volt köszönhető, hiszen nem igazán volt hol megmutatnunk magunkat a karantén miatt. Idén azonban már előkerülnek olyan stílusok is, amelyek több kreativitást engednek meg. Pontosan ilyen a diszkóhaj is, amely nemcsak nagyon izgalmas frizura, de elképesztően sokat is dob a megjelenésünkön.

Szeretnéd kipróbálni ezt a frizurát? Mutatjuk, hogy készítsd el lépésről lépésre!

Kezdd egy térfogatnövelő sampon és balzsam használatával, majd vigyél fel hővédőt, mielőtt elkezdenéd a hőformázást. A következő rész a természetes hajszerkezetedtől függ. Ha természetes textúrájú hajad van, a diffúzor nagyszerűen javítja a textúrát. Ha azonban szükséged van némi volumenre, akkor alulról szárítsd a hajad, vagy hajtsd le a fejed és úgy folytasd a hajszárítást.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.