Így öltözködj esős napokon - Sikkesek is, és garantáltan nem fogsz bőrig ázni

Az időjárás mostanában nem túl kegyes hozzánk, minden reggel szakad az eső, nekünk pedig lassan már kedvünk sincs kiöltözni. Mutatunk néhány megoldást arra, hogyan vészeld át az esős időszakot sikkesen.

Vízálló lábbelik

A változékony, esős időben mindig olyan lábbelit kapjunk magunkra, amiről tudjuk, nem fog cserbenhagyni a legnagyobb felhőszakadásban sem! Fontos, hogy vastag legyen a talpa és olyan anyagból készüljön, ami bírja a strapát: a vászoncipőket hanyagoljuk, jobban járunk egy gumicsizmával vagy bakanccsal – ezekből egyébként már számos olyan változat létezik, ami praktikus és még jól is néz ki!

Divatos esőkabátok

Egy nagy felhőszakadásban nincs olyan pulóver vagy dzseki, ami ne ázna át. Kivéve az esőkabátot! Sokan ódzkodnak tőle, pedig néhány fast fashion márka üzletében és a jobb turkálókban is rábukkanhatunk pár mutatós darabra. A teljesen áttetsző kabátok már évek óta divatosnak számítanak, de a mintás változatok is jól néznek ki – a lényeg, hogy legyen kapucnija, így ha az ernyőnk befuccsol, akkor sem fogunk bőrig ázni.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!