Ez az idei nyár legsikkesebb ruhája – viseld te is, ha stílusos akarsz lenni

Csak felkapod és kész is – tulajdonképpen csak ennyit kell tenned, ha a nyár legstílusosabb hölgye szeretnél lenni. De pontosan miről is beszélünk? Hát a mesés és sikkes szatén ruhákról!

Ez a ruha egyszerű, de nagyszerű

Minden nő alapdarabjának kellene, hogy legyen egy egyszerű, de nagyszerű nyári szatén ruha, melynek semmilyen különleges szabása vagy mintája nincsen – ez viszont cseppet sem von le az értékéből, sőt! Ez az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága. Hogy miért?

A szatén darabokat rendívül sokféle módon lehet kombinálni: tökéletesen mutatnak bőrkabáttal, farmerdzsekivel, kis kötött kardigánnal és lényegében bármilyen alakú nőies táskával, cipővel vagy kiegészítővel is – a legjobb benne tehát az, hogy teljesen a saját ízlésedre szabhatod a ruhát akkor és úgy, ahogyan kedved tartja.

Tökéletes alapdaraboknak bizonyulnak tehát esküvőre, baráti és családi összejövetelekre, randira, borozgatásra, vásárolgatáshoz, esti sétához, nagy melegben, vacsorázni, tengerpartra és még sorolhatnánk – lényegében nem tudunk olyan időpontot és alkalmat mondani, mikor nem lenne tökéletes választás. A szatén ruhákkal kapcsolatban ugyanis egy dolgot érdemes megjegyezned: ha ilyen ruhát viselsz, sosem leszel túlságosan alulöltözve – maximum csak elegánsabb leszel, azt pedig ki ne szeretné?

A szatén ruhákat egyébként mindenféle testalkatú és korú hölgyeknek ajánljuk, mert egy olyan dolgot kínálnak nekünk, melyet csak nagyon kevés divattermék: a gyöngyhöz, a tweedhez, a bőrhöz, a bársonyhoz és a szőrméhez hasonlóan ez az anyag is rendkívül drága hatást kelt, ami miatt mi is egy csapásra sikkessé és elegánssá válhatunk anélkül, hogy a legfelsőbb tízezer köreiben mozognánk.

ZARA

Ebben a ruhában garantáltan minden szempár rád fog szegeződni! A piros színű, spagettipántos, diszkrét V-kivágással és oldalgombokkal díszített darab tökéletes példája annak, hogyan lehet a nagy melegben is csinosan felöltözni úgy, hogy közben ne mutassunk meg túl sokat magunkból. Az influencerek egyenesen imádják! ZARA 8995,-

Most a képgalériánkban összegyűjtöttük a legszebb és legsikkesebb nyári szatén ruhákat, hogy nektek már csak választanotok kelljen a sok-sok mesés darab közül!

ZARA Bár valamennyivel rövidebb és kihívóbb vátozat az előző szatén ruhánál, ennél egy különlegesen színezett, "tie dye" (azaz színesen fakított) ruhánál keresve sem találhatnánk divatosabbat 2021 nyarára! ZARA 7995,-
Kattints a további képekért!

Az idei év legnagyobb fürdőruha trendje merőben más, mint amit eddig megszokhattál: az aszimmetrikus szabású darabok igazi örök klasszikusok, melyek még évek múlva is sikkes darabjai lesznek a gardóbodnak!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @yasmindevonport_

Oldalak