Fashion&Beauty

A sztárok is rajonganak ezért a frizuráért - a hydro bob hajtrend elképesztően dögös és minden nőnek jól áll!

Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, talán jól jöhet számodra némi inspiráció a formázását illetően!

Szexi és különleges

Az elmúlt év hajtrendjeit egyértelműen a rövid frizurák uralták. Míg úgy tűnhet, hogy a hosszú haj formázási lehetőségeit illetően határ a csillagos ég, valójában a rövidebb fazonokkal is kedvedre játszadozhatsz, ha sikerül elsajátítanod a legtrendibb formázási módszereket. Nagyszerű hír, hogy nemrégiben egy új bob hajtrend kapott szárnyra, mely a hydro bob névre hallgat, vizes hatásával pedig elképesztően szexi és különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, mit is takar a hydro bob és hogyan készítheted el a frizurát könnyedén, akár otthon is!

Mi az a hydro bob? A frizura neve Bill Currie és Tom Smith világhírű sztárfodrászoktól származik, akik úgy vélik, idén tavasszal óriási népszerűségnek örvend majd a hydro bob. A trend lényege, hogy bob frizuránkba egy kis nedves hatást csempésszünk, melynek köszönhetően hajunk gyakorlatilag teljesen úgy fog kinézni, mintha vizes lenne. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy ez a különleges és dögös frizura bizony teljesen testre szabható.
Kattints a további képekért!

Tudtad, hogy a legtöbb stylist szerint a szoknyát ősszel és télen sokkal jobb viselni, mint nyáron? A nadrágokkal ellentétben a szoknyák könnyen rétegezhetők, például harisnyanadrággal, térdzoknival vagy lábmelegítővel, ráadásul egy hosszú szárú csizmával vagy bokacsizmával irtó sikkesen variálhatók is.

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....