Jön a H&M esküvői ruhája!

A svéd divatmárka ismét megrengeti a piacot, hiszen a megfizethető áron kapható designerkollekciók után megérkezett a H&M esküvői ruhája is.

Luxus, kölcsönzés és fast fashion

Az esküvői ruhák komplett ágazatot képeznek a divatiparban, de ez talán természetes is, hisz a nagy napon mindenki luxusra, minőségre, egyediségre vágyik. Az oltárhoz vezető úton mindenki szeretné hercegnőnek érezni magát, ám a 200 ezer forintnál kezdődő ruhákat sokan nem tudják megfizetni. A kölcsönzés sem jelent sokaknak megoldást, hisz így a ruhától búcsút kell venniük a nagy nap után és nem mellesleg a kölcsönzési ár sok helyen ugyanannyi, mint egy személyre szabott ruha.

Fapados ruha

A H&M most ezen kíván változtatni, hisz az újrahasznosított ruhák és a designer kollekciók után most újabb nagy durranással készültek és piacra dobták a 13.000-25.000 forintos esküvői ruhákat, melyekből az első darab már meg is vásárolható. A kissé görögös hatású, hosszú, fehér ruha jelenleg csak külföldön kapható néhány üzletben, de a márka szeretné egyre több helyen elérhetővé tenni a fast fashion menyasszonyi ruhát. A H&M 2006-ban már piacra dobott egy designer tervezésű ruhát az aráknak, ám annak az ára nem volt ennyire barátságos. A kérdés már csak az, hogy a fapados ruhák mennyire lesznek népszerűek.

A ruháért kattints a következő oldalra!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!